Gratis salgshjelp fra Venezu - vi hjelper deg med å øke ditt salg

 

To Venezu ansatte

Gratis RingeListe

Trenger du prospectliste for å komme i gang? Vi gir deg listen over Norges 500 største bedrifter helt kostnadsfritt. Er det andre lister du ønsker, og som er din målgruppe, kontakt oss og vi hjelper deg med å finne dine nye kunder!

Les mer her!

Webinaropptak om Møtebooking

Ingen har booket flere B2B kundemøter i Norge enn det Venezu har gjort! Siden selskapet ble startet for nær 20 år siden har Norge opplevd flere økonomiske nedgangstider og felles for dem er at vi hver eneste gang har sett at etterspørselen etter møtebooking øker kraftig. Bedriftene må rett og slett oppsøke de mulighetene som er i markedet og være proaktive.

Les mer her!

Lær å lage Pitch

Det er små ord som kan gjøre stor forskjell når du ønsker å booke et møte. Og vet du hvordan du skal få avsluttet en samtale og få booket et møte slik at du får sjansen til å presentere deg? Lær her av Venezu å lage ringepitch! Møte er ofte første steget til ditt neste salg!

Les mer her!

Gratis eBok om møtebooking

Vi har ringt ca. tre millioner samtaler og omsatt for nærmere 300 millioner kroner innen møtebooking og salgs- og markedsassistanse opp gjennom årene.

Boken er rettet mot de som jobber med salg og markedsføring og skal være en praktisk tilnærming til møtebooking. Om du plukker opp noen tips som kan bidra til å øke aktivitet og salg for deg og din bedrift er målet med eBoken nådd.

Les mer her!