Banner

Vi hjelper deg i gang med din bedrifts digitale markedssatsning!

Trenger dere hjelp til å sette opp Googlekontoen? Har dere investert i Hubspot men trenger hjelp til å komme i gang? Kombiner dette med å få oppdatert kontaktinformasjonen til deres kunder eller gjør andre ringeaktiviteter i kombinasjon med den digitale markedsføringen. 

Orkla var en gang et gruveselskap og alle vet hvordan det endte med Kodak som ikke endret seg i takt med markedet. Derfor har Venezu, som dere tidligere kjente som et Telemarketingselskap, nå i lengre tid satset på SEO-tjenester (søkemotoroptimalisering), Google og vi er blitt partner av Hubspot. 

For deg som trenger hjelp til å komme i gang med Google og/eller Hubspot så tilbyr vi en grunnpakke der vi både setter det digitale opp for deg og setter deg i stand til å begynne å markedsføre din bedrift digitalt. Vi anbefaler å kombinere dette med ulike ringeaktiviteter men det kommer også an på hvilken kampanje du planlegger å gjennomføre. 

Vår digitale pakke inneholder følgende:

  • Oppsett av din Googlekampanje og opplæring i grunnleggende bruk av Google
  • Vi setter opp din Hubspotkonto og gjør deg i stand til å komme fort i gang med den digitale markedsføringen. Vi tilbyr ulike delpakker tilpasset den delen av Hubspot du ønsker å fokusere på eller vi hjelper deg med hele prosessen
  • Kombinerer det digitale med tilbakemeldinger fra dine kunder og la Venezu rette alle kundedata som legges inn i Hubspot. Tenk på GDPR når du begynner din digitale markedsføring.  

Priseksempel:

  • Venezu setter opp din Google Ads konto, inkludert opplæring, fra 25.000 kroner
  • Hubspotpakker fra 20.000 kroner for delopplæring og oppsett av løsningen
  • Oppfølging av leads og retting av kontaktdata i Hubspot fra 20.000 kroner per måned

Ta kontakt med Venezu via skjemaet for mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med både når det gjelder digital markedsføring og av ringeaktiviteter i forbindelse med dette